Ärendehanteringssystem för både små och stora företag - Nilex
Avtalshantering

Avtalshantering

Nilex Avtalshantering har utvecklats genom en omfattande dialog med våra kunder. Detta har lett till att dess utformning har blivit optimal eftersom vi ständigt hade våra kunders önskemål för ögonen när vi utvecklade SLA modulen. Med den kan alla avtal samlas på ett ställe med möjlighet att styra åtkomst, bevaka förfallo­datum och få automatiska påminnelser mm.

Nilex avtalshantering kan vara ett viktigt verktyg för att säkra att företag förhåller sig till olika branschstandards och att de inte bryter mot någon lag. Detta gör att man minimerar risker för avtalsbrott som kan få betydande konsekvenser. Med SLA modulen har man en kraftfull bevakningstjänst som varnar dig när ett förfallodatum närmar sig.

Applikationen gör att du alltid, i god tid, får reda på vilka avtal som ska förnyas/sägas upp och när det ska ske. Risken för ofrivillig förlängning av avtal minimeras och man bidrar till att göra verksamheten betydligt mer kostnadseffektiv.

 
Nilex i Helsingborg AB   Östra Sandgatan 12, 252 27 HELSINGBORG     Tfn växel: 042-18 00 50    E-post: kundservice@nilex.se eller support@nilex.se    Fax: 042-210776
© Copyright Nilex i Helsingborg AB 2013  All rights reserved