Ärendehanteringssystem för både små och stora företag - Nilex
Nyheter
FRONTDATA INTELLEGENCE A/S i Viby har valt NilexPlus® för sin interna och externa IT Support

 

Om Front-data

Vi älskar att se ditt företag växa.
Din IT-verksamhet måste fungera lika naturligt och lätt som när ström kommer från elnätet. Detta uppnås när man väljer hosting och IT-outsourcing i FrontPage data.


Hos Front-data brinner vi för att bidra till att skapa en grund för våra kunders fortsatta tillväxt. Vi gör detta genom att erbjuda trovärdiga, pålitliga och säkra hosting-och IT-lösningar, så att våra kunder tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet medan vi ser till deras IT-verksamhet.


Säkerhet och stabilitet i topp

Front-data har funnits sedan 1989 och är idag ett blomstrande företag med cirka 50 anställda. Vi är AAA betygsatt av Eget kapital, ett bevis för att vi är ett friskt företag.


Vi håller till i utkanten av Århus i en modern byggnad med Danmarks nyast Hosting Center. Vi har de bästa förutsättningar att leverera hög säkerhet och stabilitet i de IT-uppdrag vi utför för kunderna.


Front-data står aldrig stilla och är ett företag som kommer att vara i fronten när det gäller kunskap och teknik i vår kärnverksamhet. Vår prioriterar vilja och empati för kundernas behov mycket högt. Och därför tror vi att Front-data har något speciellt att erbjuda sina kunder.


Front-data skräddarsyr lösningar
Vi har en storlek som är tillräckligt stor för den största använda oss, och vi är inte större än att de minsta känna sig hemma. Vår kompetens växer varje dag och vi har som en viktig grund för våra värderingar att dela vår kunskap och förståelse. Så om du har en uppgift vi måste ta ansvar, kan du vara säker på att vi alla tar det som en personlig utmaning.


Front-data är en av flera
Front-data Danmark A / S är en del JS Holding koncenrnen och har fyra systerföretag, som alla kompetensmässigt och kommersiellt komplementar varandra: Front-safe A / S, Viby J., DSI Data A / S i Kokkedal, NEXT INNOVATION A / S i Århus och INOPI A / S i Taastrup. Tillsammans är vi fler än 100 anställda.

 

 
Nilex i Helsingborg AB   Östra Sandgatan 12, 252 27 HELSINGBORG     Tfn växel: 042-18 00 50    E-post: kundservice@nilex.se eller support@nilex.se    Fax: 042-210776
© Copyright Nilex i Helsingborg AB 2013  All rights reserved