Ärendehanteringssystem för både små och stora företag - Nilex
Tekniska Samarbetspartners

Tekniska Samarbetspartners

Nilex tekniska samarbetspartners

OP5, övervakning av IT-drift med integration mot Nilex Enterprise®

 

op5 utvecklar mjukvara som ger kontroll och övervakning av IT; allt från hårdvara, mjukvara och applikationer till virtuella eller molnbaserade tjänster. op5 utvecklar, paketerar, marknadsför och supportar en komplett lösning, op5 Monitor. Den är skalbar och passar därför både den mindre men affärskritiska IT-verksamheten och den största med tiotusentals aktivt kontrollerade tjänster. Målgruppen är företag, organisationer, stat och kommun med behov av övervakning av IT-driften.

 

Det finns en API baserad integration mellan op5 och Nilex Enterprise®.

 

Företaget har kunder och partners över hela världen. För mer information, se www.op5.com.

Vi har sedan våren 2010 integrerat NilexPlus Ärendehantering med självbetjäningstjänsten ComAround Self Service™ för att öka nyttan i båda tjänsterna och underlätta för både användare och supportpersonal.


 ComAround Self Service™ stödjer IT-avdelningen och kundservice i deras arbete med intern och extern support. Användarna får snabba svar på sina frågor och kan ägna sig åt rätt saker. Tjänsten är därför en investering som snabbt betalar sig.

 

ComAround Self Service™ har bland annat visat sig ovärderlig i samband med migreringar och byten till nya programversioner, men även som en direkt service på en webbplats eller en e-butik.


ComAround Self Service™ är idag en ledande webbtjänst för att hantera supportfrågor via självbetjäning. Mer än femhundra företag, kommuner och myndigheter använder vår tjänst under dygnets alla timmar för att hjälpa och underlätta arbetet, både inom den egna organisationen och hos kunderna..

 

Besök ComAround's webplats för mer info»

 
Nilex i Helsingborg AB   Östra Sandgatan 12, 252 27 HELSINGBORG     Tfn växel: 042-18 00 50    E-post: kundservice@nilex.se eller support@nilex.se    Fax: 042-210776
© Copyright Nilex i Helsingborg AB 2013  All rights reserved